TONAS sárga pamut ágyneműhuzat

13 663 Ft 10 758 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A minőségi pamut ágynemű puhasága, nagy nedvszívó képessége és légáteresztő képessége miatt nagyon népszerű. A természetes stílus virágmintával garantáltan átalakít minden hálószobát. Ön is beleszeret a sárga háttérbe , fehér részletekkel, eredeti dizájnnal és finom anyagokkal kombinálva. A sárga pamut Tonas ágynemű nem feltűnő gombos rögzítéssel rendelkezik. Örömet szerezhet magának vagy szeretteinek egy érdekes virágmotívumú pamut ágyneművel .

Támogassa azokat a cseh termékeket , amelyeket szeretettel és a legnagyobb odafigyeléssel varrtak. A hazai cégek ágyneműinek alapja a minőség, és a fő cél a vásárlók elégedettsége. A modern dizájn és a minőségi anyagok magától értetődőek. A cseh termékek bizonyítják   elismert szakértelemmel és sok éves tapasztalattal a cseh textilgyártásban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut ágynemű

Pamut Az ágynemű legismertebb és legelterjedtebb anyaga bizonyára a pamut. Az ügyfeleink értékelik kiváló minőségét és anyagi elérhetőségét. A pamut légáteresztő, puha, tökéletes nedvszívóképességgel rendelkezik. Ezt a tulajdonságát értékelni fogják, akik éjjel izzadnak. Lehetséges hátránya a gyűrődés és a vasalás szüksége. Az évek óta bevált pamut a gyapotnövény terméke, mely kíméletes a test bőréhez.

 • Anyaga: 100% pamut
 • Anyagsúly : 135 g /m2

Ágynemű színe

Sárga

Sárga színű ágynemű Engedje be a sugarakat a hálószobájába a sárga színen keresztül. A legfényesebb meleg szín még a legnagyobb pesszimistákat is felmelegíti és felvidítja . Ha a hálószobája északon található, a sárga még a legsötétebb sarkot is megvilágítja és megvilágítja . Sok árnyalatot könnyedén kombinálhat barna, fehér vagy fekete tónusokkal. Fényes és sima felületeken agresszívan hat. Sárga tónusú kiegészítőket vagy ágyneműt építsen be, amely erőszakmentes és energikus lesz.

Megjegyzés: A termék színe a kijelző színe miatt kissé eltérhet a ténylegestől.

Fehér

Fehér színű ágyneműEgyszerű és tiszta, a fehér szín jellemzői. Fedje be hálószobáját a frissesség és a szabadság érzésével. Fehér, tökéletesen semleges, bővíti a teret és könnyedén kombinálható élénk színekkel. Soha nem jön ki divatból, és nem veszíti el vonzerejét. Egyaránt nagy és kis helyiségekben is elegáns és tágas hatást nyújt.

Megjegyzés: A termék színe a kijelző színe miatt kissé eltérhet a ténylegestől.

Rőgzítés 

Gombos

zapinani% 20na% 20knoflik A klasszikus gombos záródású ágyneműknek még mindig sok kedvelője van. A nagymamáink és anyáink megszokott gomb használata van akinek fárasztó és hosszadalmasnak tűnik. Maga a gomb egy dekoratív elem, mely nem kapar és elegánsan mutat. Egyszerűen ki lehet cserélni, ha leesik vagy károsodik.

ÁGYNEMŰ MINTÁJA

TERMÉSZET

Természetes ágynemű motívum Mutassa ki saját stílusát és vigye át otthonába a természet szeretetét. Gyengéd tavaszi virág, tengerpart vagy épp piros pipacs minták előidézik emlékeit a nyár feledhetetlen napjairól. Hallgassa meg a virágok szavát, nyugtassa meg elméjét és álmodjon békés álmokat. Kedvenc sarkvidéki táj motívuma leginkább a téli hónapokban nyeri el tetszését.

Virágok

Virágos ágynemű motívum Öltöztesse hálószobáját virágzó kert mintákba, romantikus hatása elvarázsolja Önt. Rózsák, százszorszépek és tulipánok friss szellőt hoznak otthonába. A nagy színes virágok modern elemek hálókban és gyerekszobákban is. Könnyedén felidézheti a tavasz friss és illatos hangulatát. Tulipánok a hűség és megbízhatóság szimbóluma, rózsák a vágy és a szenvedély jelképei. Ön dönt, melyik virágot válassza.

ÁGYNEMŰ STÍLUSA

VIDÉKI

Vidéki ágynemű stílus Örökös minták, kedveltek egész generációkon át. Varázsoljon hangulatos és különleges környezetet otthonába vagy vidéki üdülőjébe. A virágos, sakk, csíkos vagy köröket ábrázoló motívumok Önt is megszólítják. Vidéki stílus a tradíció viselője, mégis tökéletesen egyszerű és maximálisan hatásos. A tradíció megőrzése emellett nagyon trendi manapság. Kombinálja gazdag motívumait élénk színekkel és természetes anyagokkal, újítsa fel otthonát.

Retro

Retro ágynemű stílus A retro stílus időtlen és mindig trendi. Nosztalgiával emlékszik vissza az elmúlt időszak divatjára?! A retro újra divatba jött. A múlt század színei és formatervezése a lakberendezésben is elnyerte helyét. Tipikus az élénk narancssárga vagy kék színárnyalatai használata vidám mintákkal vegyítve. A stílusos retro darabok játékos színei és mintái soha nem jönnek ki divatból.

VASALHATOM AZ ÁGYNEMŰT?

Az ágyneműt vasalni kell A legkedveltebb anyagokat mint a pamut, pamut szatén vagy a mikroszál szükséges vasalni. Az egyetlen anyag amely nem igényli a vasalást a krepp. Mosás után azonnal akassza fel száradni a huzatot. Kifordítva vasalja, így meggátolja az anyag károsodását és a színek kifakulását. Megéri az ágyneművel rendesen törődni.

 • Az ágyneműt szükséges vasalni

HÁNY FOKON MOSSUK AZ ÁGYNEMŰT?

Milyen hőmérsékleten kell mosni? Az ágyneműhuzatot általában 40 és 60 fok közt ajánlott mosni. Fehér vagy pamut ágyneműhuzatot lehet akár 60 fokon is mosni, krepp huzatoknál alacsonyabb hőmérséklet ajánlott. Magasabb hőfokok rongálhatják az anyag szálait, kopott kinézetet okoznak és fakíthatják a színeket. Az első használat előtt ajánlott legalább 40 fokon kimosni az ágyneműhuzatot.

 • Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C

MILYEN GYAKRAN MOSSUK AZ ÁGYNEMŰT?

Milyen gyakran mosod az ágyneműt? Az ágynemű cseréje és mosása természetes. Hetente egyszer, maximum kéthetente, kifordítva mossuk az ágyneműhuzatokat. Izzadás, betegség esetén vagy meleg nyári hónapokban gyakrabban cserélünk huzatot. Ilyenkor ajánlott a paplan és a párna mosása is. Az új ágyneműhuzatot első használat előtt mossuk ki, puhább lesz.

 • Hetente, legalább kéthetente

Csomag tartalma:

  • 1 db paplanhuzat 200 x 220 cm
  • 1 db lepedő 220 x 240 cm
  • 2 db párnahuzat 50 x 70 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Pamut ágyneműhuzat, Fehér ágyneműhuzat, Sárga ágyneműhuzat, Fehér pamut ágyneműhuzat, Sárga pamut ágyneműhuzat, Virágos ágyneműhuzat, Ágyneműhuzat természetes motívummal, Gombos ágynemű, Vidéki ágynemű, Retro ágynemű, Fehér francia ágynemű, Sárga francia ágynemű, Virágos francia ágynemű, Természet francia ágynemű, Gombos francia ágynemű, Gombos pamut ágynemű, Virágok pamut ágynemű, Természet pamut ágynemű, Vidéki pamut ágynemű, Retro pamut ágynemű, Pamut ágynemű 135 g/m2
? Termék színe: Fehér, Sárga
Ágynemű mérete: 2 db 50 x 70 cm | 200 x 220 cm
Ágynemű mintája: Virágok, Természet
Ágynemű stílusa: Vidéki, Retro
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 135 g/m2
Párna mérete: 2 db 50 x 70 cm
Paplanhuzat mérete: 200 x 220 cm
Rögzítés: Gombos
A készlet tartalmaz egy lepedőt: Igen
Ágy típusa: 2 személyes
Kell-e vasalni: Igen
Lepedő mérete: 220 x 240 cm
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: