RENER bézs pamut ágyneműhuzat

Kedvezménykupon -10% "AGYNEMUHUZAT10"
13 663 Ft 10 758 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A minőségi pamut ágynemű puhasága, nagy nedvszívó képessége és légáteresztő képessége miatt nagyon népszerű. A természetes stílus virágmintával garantáltan átalakít minden hálószobát. Ön is beleszeret a bézs háttérbe , fehér részletekkel, eredeti dizájnnal és finom anyagokkal kombinálva. A bézs Rener pamut ágynemű nem feltűnő gombos rögzítéssel rendelkezik. Örömet szerezhet magának vagy szeretteinek egy érdekes virágmotívumú pamut ágyneművel .

Támogassa azokat a cseh termékeket , amelyeket szeretettel és a legnagyobb gonddal varrtak. A hazai cégek ágyneműinek alapja a minőség és a fő cél a vásárlók elégedettsége. A modern dizájn és a minőségi anyagok magától értetődőek. A cseh termékek bizonyítják   elismert szakértelemmel és sok éves tapasztalattal a cseh textilgyártásban.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut ágynemű

Pamut lepedők Az ágynemű tartós és legelterjedtebb anyaga garantáltan a pamut . A vásárlók értékelni fogják nagyszerű tulajdonságait és megfizethetőségét. A pamut légáteresztő, puha és tökéletesen eltávolítja a nedvességet. Ezért olyan emberek számára is alkalmas, akik éjszaka többet izzadnak. Lehetséges hátránya a szorítás és az azt követő vasalási igény. A pamut évek óta bevált pamutból nyert természetes rost, amely gyengéd az egész test bőréhez .

 • Anyaga: 100% pamut
 • Anyagsúly : 135 g /m2

Ágynemű színe

Bézs

Bézs színű ágynemű A bézs tompa és földes tónusai sok családban népszerűvé váltak. A nyugtató szín a biztonságérzetet serkenti. Gyönyörű kombinációkat alkotnak élénk színekkel , a türkiz pedig szokatlan benyomást kelt. A teveszőr színe vidéki vagy rusztikus stílussal kombinálva csodálatra méltó .

Megjegyzés: A színes kijelző kissé eltérhet a ténylegestől.

Rőgzítés

Gombos

Gombos bélés rögzítése Még mindig rengeteg rajongója van a klasszikus gombos rögzítésnek. Nagyanyáink vagy anyáink hagyományos gombstílusa unalmas és unalmas lehet valakinek. Maga a gomb egy ízléses díszítőelem , amely nem karcol és ízlésesen néz ki. Hatalmas pozitívum a könnyű és gyors csere sérülés vagy szakadás esetén .

Ágynemű motívuma

Természet

Természet ágynemű motívum Mutassa meg jellegzetes stílusát, vigye be a természet szeretetét a belső terébe . A tavaszi virágok, tengeri strandok vagy piros mák aranyos motívumai a napsütéses nyári napok szép emlékeit idézik. Hagyja, hogy a virágok beszéljenek, nyugtassa meg elméjét, és aludjon el a boldogság érzésével. A sarkvidéki táj népszerű motívuma különösen a téli hónapokban talál támogatókra.

Virágok

Virágos ágynemű motívum Cserélje ki a hálószobát virágoskertté, ami nagyon romantikus. A rózsa, százszorszép vagy tulipán motívumai frissítő szellőt hoznak a belső térbe. A nagy és színes virágok modernek és népszerűek a hálószobákban és a gyerekszobákban. Az egzotikum és a frissesség illatával könnyen elérheti a szenvedélyes vagy tavaszi hangulatot . A tulipánok a hűséget és a megbízhatóságot, a rózsák a szenvedélyt és a vágyat szimbolizálják. Rajtad múlik, hogy melyik virágot választod.

Ágynemű stílusa

Vidéki

Vidéki ágynemű stílus Kortalan minták, amelyek divatosak és népszerűek minden generáció számára. Hozzon létre egy hangulatos otthont vagy nyaralót, alakítsa át a sztereotípiát valami szokatlanná. A virágok, sakktáblák, csíkok vagy gyűrűk klasszikus motívumai is tetszeni fognak Önnek. A country stílus megőrzi eredeti értékeit, maximális funkcionalitását, egyszerűségét és hagyományait . Ezen túlmenően trendi a visszatérés ezekhez az értékekhez, a gazdag motívumokat és az élénk színeket természetes anyagokkal ötvözi, új energiát lehel az otthonába .

Retro

Retro ágynemű stílus Kortalan és még mindig trendi élet retro stílusban . Nosztalgiával emlékszel a múlt divathóbortjaira?! A retro stílus korszaka még mindig IN. A példátlan dizájn és hagyomány a múlt század jellegzetes színeit lélegzik majd. Az élénk narancssárga vagy kék szín vidám motívumokkal tér vissza a modern apartmanokba és hálószobákba. A stílusos retro darabok játékos színkombinációkkal, élénk motívumokkal soha nem fognak OUT .

Vasalhatom az ágyneműt?

Az ágyneműt vasalni kell Kétségtelenül a legnépszerűbb ágynemű anyagokat, mint a pamut, pamut szatén vagy mikroszálas vasalni kell . Az egyetlen anyag, amely nem igényel vasalást, a krepp. Mosás után azonnal kapcsolja ki az ágyneműt a ruhafogók segítségével. Vasalja kifordítva, hogy elkerülje az anyag károsodását és a színek fakulását . Az ágynemű alapos gondozása kifizetődik.

 • Az ágyneműt vasalni kell

Hány fokon kell mosni az ágyneműt?

Milyen hőmérsékleten kell mosni az ágyat? Az ágyneműt általában 40 és 60 °C közötti hőmérsékleten mossuk. A fehér vagy pamut lepedők 60°C-ig moshatók, krepphez viszont célszerű alacsonyabb hőmérsékletet választani. A magas mosási hőmérséklet általában károsíthatja a szálakat, kopottabb benyomást kelthet, vagy a színek kifakulhatnak. Az első használat előtt a mosási hőmérséklet min. 40°C.

 • Ajánlott mosási hőmérséklet : 40°C

Milyen gyakran mossuk az ágyneműt?

Milyen gyakran mosod az ágyneműt? Az ágyneműcsere, mosás magától értetődő. Optimális esetben hetente mossuk ki az ágyneműt, maximum 14 naponta egyszer, fejjel lefelé fordítva . Az izzadás, a betegségek vagy a meleg nyári hónapok hozzájárulnak a környezetszennyezéshez, ezért érdemes gyakrabban bevonni. Ehhez kapcsolódik, hogy a takarót és a párnákat is ki kell mosni. Az újonnan vásárolt ágyneműt az első használat előtt mossa ki, megpuhul .

 • Minden héten, legfeljebb 14 naponként

Csomag tartalma:

  • 1 db paplanhuzat 200 x 220 cm
  • 1 db lepedő 220 x 240 cm
  • 2 db párnahuzat50 x 70 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Pamut ágyneműhuzat
? Termék színe: Fehér, Bézs
Ágynemű mérete: 2 db 50 x 70 cm | 200 x 220 cm
Ágynemű mintája: Virágok, Természet
Ágynemű stílusa: Vidéki, Retro
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 135 g/m2
Párna mérete: 50 x 70 cm
Paplanhuzat mérete: 200 x 220 cm
Rögzítés: Gombos
A készlet tartalmaz egy lepedőt: Igen
Ágy típusa: 2 személyes
Kell-e vasalni: Igen
Lepedő mérete: 220 x 240 cm
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: