SONIA barna mikroszálas ágyneműhuzat Mérete 160 x 200 cm

5 968 Ft 4 699 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (7 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.26
Szállítási lehetőségek

A minőségi mikroszálas ágynemű nagyon népszerű puhasága, nagy nedvszívó képessége és légáteresztő képessége miatt. A modern stílus absztrakt motívumokkal garantáltan átalakít minden hálószobát. A világos részletekkel, eredeti dizájnnal és finom anyagokkal kombinált barna háttérbe is beleszeret. Sonia barna ágyneműje nem feltűnő cipzárral rendelkezik. Lepje meg magát vagy szeretteit egy eredeti motívumú ágyneművel.

Megjegyzés: A termék színe a kijelző színe miatt kissé eltérhet a ténylegestől.

  • Paplanhuzat: 160 x 200 cm
  • Párnahuzat: 70 x 80 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mikroszálas ágynemű

Pamut A mikroszálas ágynemű jó választás allergiásoknak, kisgyermekeknek vagy légúti problémákkal küzdőknek. A sűrűn átszőtt poliészter szövetet puhaság, melegség és méretstabilitás jellemzi. Kellemes szerkezetével, puhaságával is kitűnik, ráadásul nem gyűrődik. Ha az egyszerű karbantartást, a melegséget és a gyengéd simogatást részesíti előnyben, akkor a mikroszálas a megfelelő az Ön számára.

  • Anyaga: 100% mikroszál

Ágynemű színe

Barna

Barna színű ágynemű Érezni fogja a barna árnyalatát, amelyet néha az otthon szimbólumaként is emlegetnek . A barna szín sok rajongóra talált, különösen a természet és a vidék szerelmesei körében. Meleg, megnyugtató és nagyon meghitt hangulatot idézhetünk elő a hálószobában vagy a nappaliban. A semleges tónus ideális minden térhez. Könnyű karbantartással büszkélkedhet .

Megjegyzés: A színes kijelző kissé eltérhet a ténylegestől.

Fehér

Fehér színű ágynemű Egyszerűség és tisztaság , a fehér szín szimbóluma. Fedje be a hálószobát frissességgel és szabadsággal. Fehér, tökéletesen semleges, nagyítja a teret, és könnyen kombinálható gazdagabb színekkel. Garantáltan soha nem megy ki a divatból és nem is néz ki. Alkalmas kis és nagy terekbe, ahol elegánsnak és levegősnek tűnik .

Megjegyzés: A színes kijelző kissé eltérhet a ténylegestől.

Rőgzítés

Cipzár

zapinani% 20na% 20knoflik Nincs időd maradni, és minden megspórolt perc hasznos?! A cipzáras ágynemű gyors, kényelmes és praktikus . A bosszantó feszítés, lökdösődés vagy karcolás tabu. A cipzár és a csúszka is lapos és gondosan el van rejtve. Egy pillanat alatt fedezni fogsz .

Ágynemű motívuma

Absztrakt

Vászon absztrakciós motívum Vidd fel érzékeit absztrakt ágyneművel. Ideális kiegészítője egy unalmas hálószobának vagy azoknak, akik szeretik a változást, a játékosságot és a kreativitást. Nyűgözze le minden érzését színes és kreatív motívumokkal. Frissítse fel a belső teret, és adja meg a finom hullámok, csempe vagy finom vonalak motívumával. Találja meg a szabadságot és az egyedülálló kényelmet saját otthona magányában.

Ágynemű stílusa

Modern

Modern ágynemű stílus Dobja fel a hálószoba belsejét, legyen eredeti és szokatlan. Teremtse meg a színek kontrasztját, a pasztell árnyalatok közé vegyen egy sokkolót. Tűnj ki a tömegből. Világos ágynemű színek élénk mintákkal a megfelelő választás. Az élénk színek és virágok, körök, csillagok vagy csíkok motívumai garantálják a divatos hálószobát. A modern stílus népszerű és minden háztartásba illik, légiességét és praktikumát mindenki értékelni fogja .

Vasalhatom az ágyneműt?

Az ágyneműt vasalni kell Kétségtelenül a legnépszerűbb ágynemű anyagokat, mint a pamut, pamut szatén vagy mikroszálas vasalni kell . Az egyetlen anyag, amely nem igényel vasalást, a krepp. Mosás után azonnal kapcsolja ki az ágyneműt a ruhafogók segítségével. Vasalja kifordítva, hogy elkerülje az anyag károsodását és a színek fakulását . Az ágynemű alapos gondozása kifizetődik.

  • Az ágyneműt vasalni kell

Hány fokon kell mosni ágyneműt?

Milyen hőmérsékleten kell mosni az ágyat? Az ágyneműt általában 40 és 60 °C közötti hőmérsékleten mossuk. A fehér vagy pamut lepedők 60 °C-ig moshatók, míg a pamut szaténhoz alacsonyabb hőmérsékletet érdemes választani. A magas mosási hőmérséklet általában károsíthatja a szálakat, kopottabb benyomást kelthet, vagy a színek kifakulhatnak. Az első használat előtt a mosási hőmérséklet min. 40°C.

  • Ajánlott mosási hőmérséklet : 40°C

Milyen gyakran mossuk az ágyneműt?

Milyen gyakran mosod az ágyneműt? Az ágyneműcsere, mosás magától értetődő. Optimális esetben hetente mossuk ki az ágyneműt, maximum 14 naponta egyszer, fejjel lefelé fordítva . Az izzadás, a betegségek vagy a meleg nyári hónapok hozzájárulnak a környezetszennyezéshez, ezért érdemes gyakrabban bevonni. Ehhez kapcsolódik, hogy a takarót és a párnákat is ki kell mosni. Az újonnan vásárolt ágyneműt az első használat előtt mossa ki, megpuhul .

  • Minden héten, legfeljebb 14 naponként

A 160 x 200 cm-es ágynemű csomag tartalma:

  • 1 db paplanhuzat 160 x 200 cm
  • 2 db párnahuzat 70 x 80 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mikroszálas ágynemű
? Termék színe: Fehér, Barna
Ágynemű mérete: 2 db 70 x 80 cm | 160 x 200 cm
Ágynemű mintája: Absztrakt
Ágynemű stílusa: Modern
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Anyaga: 100% mikroszál
Grammsúly: 70 g/m2
Párna mérete: 70 x 80 cm
Paplanhuzat mérete: 160 x 200 cm
Rögzítés: Cipzár
Kell-e vasalni: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: