POPCORN 2db fehér szállodai törölköző

Kedvezménykupon -9% "TORULKOZOK9"
3 386 Ft –11 %
hotel rucniky osusky bily bordura 3
3 386 Ft –11 % 2 993 Ft 2 357 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A praktikus két nagy teherbírású pamut törölközőből álló készlet elegáns megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának , nagyszerű áron. Lágyság és minőség harmonikus kombinációban.

Egy forró fürdő után érdemes egy minőségi törülközőt kéznél tartani, ami kíméletes lesz az egész test bőréhez. Kiváló minőségű, 600 g/m² súlyú pamutból készült.   A bolyhos POPCORN törölköző alacsony dupla hurokkal rendelkezik, amely wellness létesítményekbe is alkalmas.

Tippünk: A szálak optimális nedvszívó képessége és pelyhessége érdekében javasoljuk, hogy a fürdőlepedőket és a kéztörlőket kétszer mossák ki öblítő használata nélkül , maximum 60 °C-on az első használat előtt. A termékeket nem kell vasalni.

* a termék megkapta az Oeko-Tex Standard 100 nemzetközi tanúsítványt

A SZETT TARTALMAZZA:

  • 2 db törölköző: 50 x 90 cm

Megjegyzés: A törülköző színének és szegélyének megjelenítése kissé eltérhet a valóságtól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut törölköző

Pamut törölköző A hagyományos pamut törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek . Fogadjon a sok éven át bevált minőségre. A pamut törölközőknek számos előnye van, puha és kellemes tapintású, emellett erős és nedvszívó. A kiváló minőségű, nagy súlyú pamut az egész család kényelmét biztosítja, a pamut törölközők pedig igazán könnyen kezelhetők .

  • Súly: 600 g/ m2

Törölköző súlya 600 g/ m2

A 600 g/m2 tömegű luxus törölközők kiváló minőségű pamutból készülnek, kímélik a bőrt és az egész test bőrét. Az anyag erős, és mindenekelőtt nagy nedvszívó képességével és puhaságával tűnik ki . A törölközők kellemes tapintásúak, stabil alakúak, bolyhosak és könnyűek. A rendkívül puha törölközők népszerűek a háztartásokban , de a szállodákban és vendégházakban is.

A törülköző színe

fehér

A törölköző fehér színe Tökéletesen semleges szín, amelyet könnyedén kombinálhatsz merészebb és földesebb tónusokkal. A tisztaság és a szellősség színe minden fürdőszoba belsejét feldobja . Nagyon elegáns megjelenésű, így nem csak otthonokba, hanem szállodákba vagy panziókba is alkalmas. A fehér soha nem megy ki a divatból, és mindig frissen és fényesen fog kinézni .

ÖKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány Az OEKO-TEX Standart 100 a textíliák nemzetközi tanúsítási rendszere, amely jelzi azok egészségmentes minőségét. A textileket egy független Európai Kutatóintézet teszteli , amely az emberi szervezetre káros anyagok jelenlétét vizsgálja. Ez a törölköző méltán büszke a textiltermékek nemzetközileg elismert minőségi védjegyére és e termékek magas szintű biztonságára.

Törölköző nedvszívó képessége

Törölköző nedvszívó képessége A nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak összetartásának szorosságát . A hurkok száma és hossza is. A hurkos szövetek háromdimenziós szövetek, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. Ezeknek a hurkoknak a hossza megnöveli a törölköző felületét, minél nagyobb a felület, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt , általánosan elmondható, hogy a 450 g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz. Remek kombináció a pamut és a bambusz, amelyek a kellemetlen szagokat is elnyelik. Ez az anyag akár 4-szer nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint maga a pamut.

A törülköző puhasága

A törülköző puhasága A puhaság minden bizonnyal a törölközők egyik legfontosabb jellemzője . A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi puhák és finomak. Köszönhetően az úgynevezett hurokszövetnek, amely egy olyan háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. A szövet súlyának növekedésével a termék minősége közvetlenül javul. A törölköző ezért puhább és bolyhosabb.

Törölköző ápolás

Törölköző ápolás Azt szeretnéd, hogy a törölközőid mindig puhák és bolyhosak legyenek?! Fontos a termék megfelelő gondozása . Javasoljuk, hogy a törölközőket első használat előtt 40 °C-on mossuk ki, majd akasztón vagy szárítógépben, normál, alacsonyabb hőmérsékleten szárítsuk meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni . Vasalás nem javasolt a hurkok esetleges sérülése miatt, az anyag elveszítené nedvszívó képességét és puhaságát.

A törölköző ajánlott mosási hőmérséklete 40 °C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt? Javasoljuk , hogy az első használat előtt minden új darabot 40 °C-on mosson ki . Ennek köszönhetően a törölközők felpuhulnak, és megszabadulnak az újdonság érintésétől és az esetleges szennyeződésektől. A 40 °C-os hőmérséklet minden típusú törülközőhöz megfelelő, ráadásul az alacsonyabb hőmérséklet általában kíméletesebb. A magasabb hőmérséklet hatására a színek kifakulnak, a törölközők pedig kopottabbnak tűnnek .

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Családi csomag Kézi törülközők
? Termék színe: Fehér
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 600 g/m2
Méret: 50 x 90 cm
Akasztófül: Igen
Hotel minőség: igen
Magas grammsúly: igen
Minta: Minta nélkül
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: