GARAGE rózsaszínű ágytakaró

17 100 Ft 13 465 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.25
Szállítási lehetőségek

A Garage ágytakaró megvédi ágyneműjét, paplanjait és párnáit a portól. Meleg éjszakákon könnyű takaróként szolgál. Az ágytakaró fontos és praktikus kiegészítője a hálószobának. Az ágytakaró mérete 180 x 240 cm, a párna mérete pedig 50 x 70 cm, és egyszemélyes ágyakhoz készült.

Anyaga: 100% pamut

A takaró mérete: 180 x 240 cm

A párnahuzat mérete: 1 db 50 x 70 cm

Megjegyzés: A színmegjelenítés némileg eltérhet a valóságtól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ágytakaró anyaga 100% pamut

A takaró anyaga 100% pamut Pamut, természetes anyag, sajátos tulajdonságokkal. Könnyűség és légáteresztő képesség jellemzi, allergiásoknak és érzékeny bőrűeknek is ideális. A pamutszál természetes tulajdonságai minden termékben tükröződnek. Előnye a tartósság és a szilárdság is. A nagy súly biztosítja a termék minőségét, ami egyben könnyen karbantartható és a pamutszálak is sokáig kitartanak, mint az újak.

  • Súly: 120 g/m2
  • Töltelék: 150 g / m2

Ezt a takarót nem kell vasalni

Ezt a takarót nem kell vasalni Sok ágytakaró készítéséhez használt anyagot nem kell vasalni. Tehát ha gyapjúból, poliészterből, mikroflanelből vagy bambuszból készült takarója van, akkor nem kell vasalnia. Csak mosd és szárítsd meg. Mosás után azonnal kapcsolja le a fedelet a csapokkal a szárítógépen, hogy elkerülje a becsípődést. A pamut ágytakarók mosás és szárítás után vasalhatók, így megőrzik eredeti sima megjelenésüket. Az ágytakarók alapos gondozása kifizetődik .

Nem akarod vasalni az ágytakarókat?

Nem akar takarót vasalni? A vasalás a rémálma, akkor válasszon olyan ágytakarót, amelyet nem kell vasalnia. A poliészterből, mikroflanelből vagy bambuszból készült ágytakarókat nem vasaljuk, mosás és szárítás után elég óvatosan összehajtogatni. Ha a vasaló nem a barátja, válasszon a nem vas nélküli anyagokból készült ágytakarók széles kínálatából .

A huzat ajánlott mosási hőmérséklete 30°C

A takaró ajánlott mosási hőmérséklete 30 °C A 30°C-os mosás nagyon kíméletes és környezetbarát módja a ruhaneműk, beleértve az ágytakarókat is, hatékony és kíméletes mosásának. 30°C-on történő mosáskor nem csak a pénztárcát és a természetet óvjuk, hanem az anyag egyes szálait és színeit is. Ezen a hőmérsékleten finoman moshatja a bambusz, pamut és poliészter ágytakarókat. A kézi mosás is megfelelő mosási program. A jelenlegi mosószerek olyan hatékonyak, hogy még alacsonyabb hőmérsékleten is tökéletes mosást biztosítanak. A pamut elviseli a magasabb hőmérsékletet, de a szín- és formastabilitás megőrzése érdekében maximum 40 °C-ot ajánlunk. Szintetikus anyagok és bambuszszálak esetén tartsa a mosási hőmérsékletet 30 °C-on.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ágytakarók
Ajánlott mosási hőmérséklet: 30 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 120 g/m2
Párna mérete: 50 x 70 cm
Paplanhuzat mérete: 180 x 240 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: