Textace přikrývky

Nincs értékelés
1 Ft 1 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
25.9.2020

Részletes információ

Termék részletes leírása

100% mikroszálas

100% mikrovláknoA mikroszálas felületű takarók nagyon finomak és puhák, néha a selyemhez hasonlóak. A mikroszál poliészterből készül. Ez egy sűrűn szövött szövet, nagyon apró szálakkal, amelyek garantálják annak puhaságát. További jellemző tulajdonságai a melegség, a szín és az alak stabilitása, csökkenti az atkák jelenlétét és tökéletesen megtartja a hőt. Ezért a takaró felületkezelése ideális tulajdonságokkal rendelkezik.

100% poliészter

100% polyesterA takarók felületi szövete gyakran 100% poliészter. Nem gyűrődő, könnyű, gyorsan száradó anyag. Ezenkívül nagyon könnyű gondoskodni róla. A mikroszálaknak köszönhetően tökéletesen felszívja a vizet és kíméletes az egész testhez. Hátránya lehet, hogy néha száladzik. Ennek megakadályozása érdekében mossa alacsony hőmérsékleten.

100% pamut

100% bavlnaAz évek óta bevált pamut anyag a pamutból nyert természetes rost, amely gyengéd az egész testhez. A takarók számára megfelelő felületi anyag. A pamut lélegző, puha és tökéletesen eltávolítja a nedvességet, így azoknak is alkalmas, akik éjszaka többet izzadnak. Tulajdonságainak köszönhetően valóban népszerű, és a felhasznált anyagok egyik alappillére.

100% polipropilén

100% polypropylenA polipropilén réteggel ellátott felületi anyag kellemes tapintást, levegőséget és nagy felszívódást kölcsönöz a takarónak. A polipropilén leggyakrabban a belső szigetelő rétegből készül, ennek köszönhetően még a hidegebb hónapokban is alkalmas. A szigetelő réteg célja a testhőmérséklet szabályozása és a kényelmes és zavartalan alvás garantálása.

100% poliészter takaró töltet

Výplň přikrývky 100% polyesterSzintetikus anyagot, 100% poliésztert használnak a takarók töltőanyagaként golyók vagy egész gyapjú formájában. Nagyon könnyű anyag, jó alakmemóriával, kiváló karbantartással és alacsony tömeggel rendelkezik. Ez a fajta takaró megfizethető és népszerű.

  • Grammsúly: 5 g/m2

A takaró grammsúlya

GramážA grammsúly azt is meghatározza, hogy melyik szezonban fogja használni a takarót. Íratlan szabály, hogy a téli takarók 350 g / m2 grammsúlytól kezdődnek. Nyárra valamivel alacsonyabb, általában 150 g / m2-nél kezdődik. Ha nem akar a takarók grammsúlyával és az évszaknak megfelelő cserékkel foglalkozni, akkor lehetőség van egy egész évben használható takaró változatának vásárlására. Alkalmazkodik a testéhez, és egész évben biztosítja a szükséges kényelmet.

  • Grammsúly: 5 g/m2

A takaró szárítása

Sušení přikrývkyA takarók szárítása alacsony hőmérsékleten szárítóban lehetséges, a szálak károsodásának elkerülése érdekében. Ha bolyhos takarókat szeretne, ajánlatos két vagy három teniszlabdával, vagy szárításhoz használható speciális eszközzel szárítani. Feladatuk a súly egyenletes elosztása, a takarók így bolyhosak és szellősek lesznek. Ha nincs szárítója, akkor a legjobb, ha a takarót a szabadban szárítja, de nem közvetlen a napsütésben. A rostok magas hőmérsékleten megpuhulhatnak, és fennáll annak a veszélye, hogy lyukak keletkezhetnek rajta. Annak érdekében, hogy a takaró száraz legyen, ellenőrizze mosás előtt és után.

Egész éves takaró

Celoroční přikrývkaAz egész évben használható takarók használatával nincs szükség a téli vagy nyári takarók tárolására szolgáló nagy tárhelyre. Ezt különösen a kis lakások lakói fogják értékelni. Az egész éves takarók grammsúlya 250 g / m2 és 400 g / m2 között mozog. Az alacsonyabb érték gyengébb és alkalmas a nem túl meleget kedvelő emberek számára, éppen ellenkezőleg, a nagyobb grammsúly kissé melegebb. Ez a fajta takaró alkalmazkodik a testéhez, és egész évben szabályozza a hőmérsékletet.

Téli takaró

Zimní přikrývkaA téli takaró nagyszerű választás a téli és az őszi hónapokban. Grammsúlyuk 450-600 g / m2 között mozog. A nagyobb grammsúlyú takarók a termo takarók közé tartoznak, itt a gyártás során légzseb jön létre, amelynek köszönhetően a takaró magas meleget biztosít. Ez a fajta takaró minden télszerető ember számára alkalmas.

Nyári takaró

Letní přikrývkaKönnyű és lélegző takarók a meleg hónapokba, ezek a nyári takarók. Grammsúlyuk 150 g / m2 és 300 g / m2 között mozog. A takarók könnyen alkalmazkodnak bármilyen testhez, szellősek és maximális kényelmet nyújtanak a meleg éjszakákban. Népszerűek a nagyon jó izzadságelvezetés és az egyszerű karbantartás miatt.

A takaró mosása

Praní přikrývkyIdeális esetben a takarókat évente kétszer kell mosni. A gyakori mosással az anyag feleslegesen kopik, és tönkreteszi a takaró belsejében található szálakat. Minden mosás előtt ellenőrizze, hogy a takarón nincsenek-e lyukak. Speciális mosószereket használjon a takaróhoz és a párnákhoz, legfeljebb 60 ° C hőmérsékleten mossa, finoman centrifugálva szárítsa. Ez megőrzi az eredeti formát és elpusztítja az atkákat és más mikroorganizmusokat.

A takaró ápolása

Péče o přikrývkuHosszabbítsa meg a takarója életét néhány egyszerű napi rutinnal. Minden nap rázza meg a takarókat és párnákat, megtartva azok rugalmasságát és állandó alakját. Soha ne porszívózza és ne ütögesse a takarókat, mert ez károsíthatja a tölteléket. Összenyomottnak találja a takarót? Elég a szárítóban megszárítani, ekkor a töltelék újra levegős, könnyű és ismét lélegző lesz. A megfelelő használatnak köszönhetően a takarók több évig ki fognak tartani.

Szigetelő képesség: Hűvös takaró

Schopnost izolace: Chladivá přikrývkaHűtőszigetelést használnak a nyári típusú takarókhoz. A vezető tulajdonságok közé tartozik a nagy légáteresztő képesség és a hőszabályozó képesség, amelyek hűsítő hatást kölcsönöznek neki. Kiváló a nedvesség felszívó és nedvesség eltávolító képessége a testről, ezek a képességek hatalmas pluszt jelentenek a nyári hónapokban, amikor többet izzadunk. A választás során figyelembe kell vennünk többek között a helyiség hőmérsékletét.

Szigetelő képesség: Meleg takaró

Schopnost izolace: Teplá přikrývkaMindenekelőtt az egész éves takarók, amelyek könnyen alkalmazkodnak a testhez és a környező környezethez, képesek a meleg szigetelésére. A fő előnyök a hőszabályozási képességek, a légáteresztés és a könnyedség. A takaró kiválasztásakor figyelembe kell venni az alvás alatti testhőmérsékletet és a hálószoba hőmérsékletét. A takaró hőszigetelő tulajdonságait a grammsúly és a töltelék teherbírásának kombinációja jelzi.

Szigetelő képesség: Extra meleg takaró

Schopnost izolace: Extrateplá přikrývkaAz extra meleg takarók különösen alkalmasak a hidegebb helyiségekben a téli hónapokban. A fázósabb emberek körében is népszerűek. Alacsony a grammsúlyuk, de egyedülálló a könnyedségük, levegőségük és kivételes melegség jellemzi. Kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkeznek, továbbra is kellemes hőmérsékletet tartanak fenn a környezeti és a testhőmérsékletnek megfelelően.

Antiallergén takaró

Antialergická přikrývkaHa takarót választ allergiások számára, kövessen néhány tippet. A legtöbb allergiát, amelyet orrdugulás, viszketés, ekcéma vagy köhögés jellemez, atkák okozzák. Az antiallergén takarók azok, amelyeket műszál tölt meg. Tehát olyan szöveteket válasszon, amelyek magasabb hőmérsékleten is moshatók és ellenállnak az atkáknak. Vannak olyan speciális bevonatok, amelyek megakadályozzák az atkák behatolását és letelepedését a takaróban.

Nem szenved allergiában?

Netrpíte alergiemi?Ha nagy ívben elkerüli az allergiát, a köhögés nem zavarja az alvását, és éjszaka nincs ekcémája, akkor az antiallergén takaró nem feltétlenül szükséges. Ha azonban meg akarja előzni az esetleges nehézségeket, vásárolhat antiallergén anyagokból készült takarót is. A legtöbb szintetikus tömés hipoallergén, ugyanakkor lágy, szellős és könnyű.

Vasalhatom a takarót?

Můžu žehlit přikrývku?Ne vasalja a takarót! Az egész gondoskodás megfelelő mosásból áll, maximum 60 ° C hőmérsékleten, és az azt követő alapos szárításból. Szárítóban száríthatjuk alacsony hőmérsékleten vagy a szabadban, de nem közvetlen napsugárzásban. Mosás előtt és után ellenőrizze a takarót, hogy megbizonyosodjon róla, hogy elég száraz-e. Ez megakadályozza a penész esetleges kialakulását.

Paplan mérete 135 x 90 cm

Rozměr přikrývky 135 x 90 cmA 135 x 90 cm méretű takaró elsősorban gyermekágyak vagy kisebb ágyak számára készült. A paplanok kiváló minőségűek, könnyűek és tökéletesen szabályozzák a hőt. Tartósságuk és könnyű karbantartásuk miatt nagy népszerűségre tettek szert. Óvatosan válasszon takarót, ha a gyerekek éjszaka lerúgják a paplant, akkor válasszon hűvösebbet, ellenkezőleg, ha fázósak, akkor melegebbet.

Paplan mérete 140 x 90 cm

Rozměr přikrývky 140 x 90 cmAz 140 x 90 cm méretű takarók elsősorban az első gyermekágyakhoz vagy kiságyakhoz készültek. A paplanok kiváló minőségűek, könnyűek és tökéletesen szabályozzák a hőt. Tartósságuk és könnyű karbantartásuk miatt nagy népszerűségre tettek szert. Óvatosan válasszon takarót, ha a gyerekek éjszaka lerúgják a paplant, akkor válasszon hűvösebbet, ellenkezőleg, ha fázósak, akkor melegebbet.

Paplan mérete 140 x 200 cm

Rozměr přikrývky 140 x 200 cmKlasszikus takaró egyszemélyes ágyakhoz a 140 x 200 cm méret. Könnyedségének és légáteresztő képességének köszönhetően egész éjszaka kényelmet nyújt tulajdonosának. A takaró további előnyei a jó szigetelő tulajdonságai, és hatékonyan eltávolítja a nedvességet is a testről.

Paplan mérete 140 x 220 cm

Rozměr přikrývky 140 x 220 cmA 140 x 220 cm-es takaró kiterjesztett méret az egyszemélyes ágyak számára. Kényelmet nyújtanak egész éjjel, népszerűek a magas emberek vagy azok között, akik gyakran lerúgják a takarót magukról. A puha és kellemes anyag jó tapintású és tökéletesen szabályozza a hőmérsékletet.

Paplan mérete 200 x 220 cm

Rozměr přikrývky 200 x 220 cmAz úgynevezett francia takaró, amelynek mérete 200 x 220 cm, nagyszerű választás franciaágyhoz. A takaró szellős és könnyű, kényelmet nyújt mindkét partner számára az egész éjszaka folyamán. Puhaságával és tökéletes szigetelő tulajdonságával is meglep. A közös nagy takaró nemcsak a szállodákban, hanem a háztartásokban is elnyeri támogatóit.

Az ilyen típusú ágyakhoz megfelelő takaró

Kiságyhoz alkalmas

Přikrývka do dětské postýlkyKiságyakhoz vagy gyermekágyakhoz 135 x 90 cm vagy 140 x 90 cm méretű takarókat választunk. A méretet mindig a gyermek méretéhez kell igazítani, de az ágy mérete is fontos. Nagyobb gyermekek számára választhatjuk a klasszikus nagy takarót 140 x 200 cm méretben.

Alkalmas egyszemélyes ágyhoz

Přikrývka do jednolůžkaNem biztos abban, hogy mekkora a takaró egy klasszikus egyszemélyes ágyban? A megfelelő választás 140 x 200 cm. A takaró elég nagy egy személy számára, és egész éjszaka biztosítja a szükséges kényelmet. A takaró mérete alkalmas kétszemélyes ágyakra is, ahol a partnerek mindegyike külön takarót választ.

Hosszabbított egyszemélyes ágyakhoz alkalmas

Přikrývka do jednolůžka prodloužená délkaA luxus kiterjesztett takaró egyszemélyes ágyak számára népszerű a magas emberek vagy a sok helyet kedvelők körében. A takaró mérete 140 x 220 cm az egyszemélyes ágyak meghosszabbított hosszára alkalmas, ami jó éjszakai alvást nyújt. Nagy ágyakhoz is alkalmas, ahol minden partner a saját takaróját preferálja.

Franciaágyba alkalmas

Přikrývka do dvoulůžkaA standard kétszemélyes ágyakhoz egy nagy, 200 x 200 cm méretű paplan választható. De ha tetszik a helye és nem szereti megosztani a paplant, akkor választhat két kisebb takarót, 140 x 200 cm méretben. Mindkét változat klasszikus franciaágyakhoz alkalmas.

Hosszabb franciaágyhoz alkalmas

Přikrývka do dvoulůžka prodloužená délkaHosszabbított kétszemélyes ágyakhoz egy nagy, 200 x 220 cm méretű takarót kínálunk, amely könnyű és tágas. Ha nem akarja megosztani a partnerével, és tetszik a helye és kényelme, akkor választhat két kisebb, 140 x 220 cm méretű kiterjesztett takarót. Mindkét változat alkalmas és népszerű a kétszemélyes ágyak számára.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Színek
Zárása: gombos

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: