TRONFELET luxus fehér egész éves paplan 135x200 cm

5 626 Ft 4 430 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2023.09.27
Szállítási lehetőségek

Üregesszálas töltetű takaró egész éves használatra. Nagyon könnyű, lélegző és puha. Ez az anyag kiválóan alkalmas allergiások és asztmás betegek számára is. A varrás párnázást biztosít az elmozdulás ellen. Az alvás közbeni extra kényelem érdekében a takaró nagyobb mennyiségű töltelékkel van felszerelve.

A takaró mérete: 135 x 200 cm

Töltősúly: 800 g

Töltőanyag: 100% szilikonizált poliészter pehely

Felületi anyag: 100% pamut batiszt

Tippünk: A takaró minőségének megőrzése érdekében maximum 60 °C- os mosást javasolunk

Megjegyzés: A takaró varrásában kis eltérések lehetségesek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

100% pamut

100% pamut Az évek során bevált, a pamut egy gyapotnövényből nyert természetes rost, amely gyengéd az egész test bőréhez . Takaróknak megfelelő felületi anyag. A pamut légáteresztő, puha és tökéletesen elvezeti a nedvességet, így azoknak is megfelelő, akik éjszaka többet izzadnak. Tulajdonságainak köszönhetően igazán népszerű és a felhasznált anyagok állandói közé tartozik.

Takaró súlya

Súly A döntő tényező, hogy melyik évszakban használja a takarót, a súly . Az íratlan szabály, hogy a téli takaró 350 g/m 2 -nél kezdődik. Nyárra kicsit alacsonyabb, ott általában 150 g/m 2 -nél kezdődik. Ha nem szeretne a takarók súlyával és az évszaknak megfelelő cserével foglalkozni, lehetőség van egész évben használható takaró opció választására. Alkalmazkodik az Ön testéhez, és egész évben biztosítja a szükséges kényelmet.

A takaró mérete 135 x 200 cm

Az egyszemélyes ágyak takarója 135 x 200 cm vagy 140 x 200 cm méretű. Könnyedségének és bolyhosságának köszönhetően egész éjszaka kényelmet biztosít gazdájának . További előnye ennek a takarónak a szigetelő tulajdonságai, emellett hatékonyan elvezeti a nedvességet a testből.

Takaró töltet üreges szál

Takaró töltet 100% poliészter Ha tökéletes helyettesítőt keres a tollakhoz , akkor az üreges szálas töltelék a megfelelő megoldás. Nagy könnyedség jellemzi . Ez valójában egy szintetikus szál, amelynek belsejében üreges van, ami igazán bolyhossá és nem csomósodóvá teszi. Optimális hőkomfortot és nyugodt éjszakát garantál .

Egész évben használható takaró

Egész évben használható takaró Az egész évben használható takarók használatával nincs szükség nagy tárolóhelyre a téli vagy nyári takarók tárolására. Ezt különösen a kis lakásokban élők fogják értékelni. Az egész évben használható takarók súlya 250 g/m2 és 400 g/m2 között mozog. Az alacsonyabb érték gyengébb és meleg embereknek megfelelő, a nagyobb grammtömeg viszont valamivel melegebb. Ez a fajta takaró alkalmazkodik a testéhez, és egész évben szabályozza a hőmérsékletet .

Képesség%20szigetelés

Az ilyen típusú ágyakhoz megfelelő takaró

Egyszemélyes ágy elhelyezésére alkalmas

Takaró egyszemélyes ágyhoz Nem tudod eldönteni a takaró méretét egy klasszikus egyszemélyes ágyhoz?! A megfelelő választás a 140 x 200 cm-es méret . A takaró elég nagy egy személy számára, és egész éjszaka biztosítja a kívánt kényelmet. A takaró mérete franciaágyakhoz is megfelelő, ahol minden partner külön-külön választ.

Antiallergén takaró

Antiallergén takaró Ha takarót választunk allergiásoknak, tartsunk szem előtt néhány tippet. A legtöbb allergiát, amely orrdugulásban, viszketésben, ekcémában vagy köhögésben nyilvánul meg, az atkák okozzák. Ma az antiallergén takarók azok, amelyek mesterséges rosttal vannak töltve . Válasszunk tehát olyan textíliákat, amelyek magasabb hőmérsékleten is moshatók, és ellenállnak az atkáknak. Vannak speciális felületkezelések, amelyek megakadályozzák a poratkák behatolását és megtelepedését a takaróban.

Takarók mosása

Takarók mosása A takarót ideális esetben évente kétszer kell kimosni . Gyakori mosásnál feleslegesen kopik és tönkreteszi a takaró belsejében lévő szálakat. Minden mosás előtt ellenőrizze, hogy nincs-e lyuk a takarón. Használjon speciális mosószereket takarókhoz és párnákhoz, mosson legfeljebb 40 °C-on , és finom centrifugálással fejezze be. Ez megőrzi az eredeti formát, és elpusztítja az atkákat és más mikroorganizmusokat.

A takaró szárítása

A takaró szárítása A szálak károsodásának elkerülése érdekében a takarókat szárítóban, alacsony hőmérsékleten lehet szárítani . Ha azt szeretné, hogy a takarók bolyhosak legyenek, két-három teniszlabdával vagy speciális szárító lufival ajánlott szárítani . Feladatuk a súly egyenletes elosztása, a takarók ekkor bolyhosak és szellősek. Ha nincs szárítógépe, a legjobb, ha kint szárítja a takarót, de nem közvetlen napfényben . A magas hőmérséklet megpuhíthatja a szálakat, és fennáll a lyukak kialakulásának veszélye. Annak érdekében, hogy a takaró száraz legyen, mérje le mosás előtt és után.

Vasalhatom a paplant?

Vasalhatom a paplant? Mi nem vasalunk takarót! A teljes ápolás a megfelelő, maximum 60 °C-os mosásból és az azt követő alapos szárításból áll. Szárítógépben, akár 60 °C-ig alacsony hőmérsékleten vagy kint száríthatjuk, de nem közvetlen napfényben. Mérje le a takarót mosás előtt és után, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kellően száraz . Ez megakadályozza az esetleges penészképződést.

Takaró gondozás

Takaró gondozás Hosszabbítsa meg takarója élettartamát néhány egyszerű napi rituáléval . Minden nap rázza fel a takarókat és párnákat , így megőrzi rugalmasságukat és állandó alakjukat. Soha ne porszívózza vagy ütögesse a takarókat, mert megsértheti a tölteléket. Összenyomódott a paplan?! Ezután csak szárítsa meg a szárítóban, és a töltelék ismét levegős, könnyű és bolyhos lesz. A megfelelő gondozásnak köszönhetően a takarók több évig kitartanak .

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Paplanok
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Felszín anyaga: 100% pamut
Paplanhuzat mérete: 135 x 200 cm
Töltet: 100% poliészter
Antiallergén: Igen
Évszak: Egész éves
Javasoljuk: Standard egyszemélyes ágy
Paplan súlya: 800 g
Paplan szigetelő képessége: Meleg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: