Táskarugós matrac 1+1 MASS COMFORT 21cm 2db 90 x 200 cm

160 706 Ft 169 256 Ft 160 706 Ft-tól –9 % –8 % akár: –9 %
Taštičková matrace 1+1 MASS COMFORT 21cm 2 ks 90 x 200 cm (Matracvédő Matracvédő NÉLKÜL)
160 706 Ft 169 256 Ft 160 706 Ft-tól –9 % –8 % akár: –9 % 147 026 Ft 155 576 Ft 147 026 Ft-tól 115 769 Ft ÁFA nélkül 122 501 Ft ÁFA nélkül 115 769 Ft-tól ÁFA nélkül
10 nap 10 nap Kérjük, válasszon változatot
Matracvédő
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.06.15 2023.06.15 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

A MASS COMFORT 21cm táskarugós matrac PUR habból és tasakokból készült, a megfelelő választás mindazok számára, akik a minőségi és kényelmes alvást részesítik előnyben. A matrac szabványos mérete 90x200 cm. A matrac magassága 21 cm.

A matrac anyaga tasakrugós technológia és pur hab. A matrac közepes keménységű H3 (H1-H5 keménységi fokozat), és 130 kg súlyig alkalmas.

A matracot tartós, varrott cipzárral ellátott huzat fedi, amely hipoallergén. Ez a csomagolás eltávolítható és 40°C-on mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

TÁSKARUGÓS MATRAC mass memory 21 CM

Ez a matrac kielégíti még a legigényesebb ügyfeleket is, akiknek magas színvonalú ortopéd matracra van szükségük. Közepes merevség és 7 anatómiai zóna biztosítja a kényelmes, hátfájás nélkül ébredést az ügyfeleink többségének. A matrac bármilyen helyzetben történő alvásra alkalmas.

A közepes merevségű matrac magja modern és kiváló minőségű zárórugókból készül. A rugókat egy nemszőtt anyagból készült zsákba helyezzük. Ennek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a test görbéihez. A 7 anatómiai zóna lágyabb és nehezebb rugókból áll, amelyek fel vannak osztva, hogy a lehető legjobban támaszkodjanak, és a gerinc optimális helyzetben maradjon.

Termékjellemzők:

 • 7 zóna profilozott P30 hab T30 / 38 profillal, profilozott FOAM technológiával biztosítja a helyes illesztést az egész test alakjához,
 • egy másik réteg poliuretán habból a profilozott habréteg alatt a matrac stabilitása érdekében
 • A matrac 7-es keménységű az optimális pozicionálás és az alvási pont rugalmassága érdekében.
 • Zsebrugók, mindegyik külön-külön rendkívül elasztikus anyaggal bevonva, összesen több mint 289 rugó / m2-ben, extenHard technológiával létrehozva
 • A zsákmag és a hab közé helyezett filc növeli a matrac szilárdságát, és meghosszabbítja annak élettartamát
 • A matrac kétoldalas. Ezenkívül mindkét oldal keménysége különbözik, ami még sokoldalúbbá teszi a matracot.

Igényes ügyfelek számára kínáljuk. A  termék kiváló minőségű anyagból készül, a huzat hipoalergén szőtt anyagból készül, varrt cipzárral a három oldalán. A gyártás során felhasznált összes anyag környezetbarát és megfelel a szigorú minőségi előírásoknak. Számos előnyéhez magabiztosan hozzáadhatjuk a minőséget és a kényelmet is.

A matrac gyártásában korszerű technológiát alkalmaztunk - a profilozott FOAM matracokat kivételes kényelem, tartósság és a szükséges szellőzés jellemzi. Előállításukhoz csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk, megfelelő körülmények között biztonságos vezető ragasztóval kombinálva. A poliuretán habok optimális adaptálása a jó matrac titka, és a legújabb alvási előírásokkal összhangban van, amelyeket az orvosok és szakemberek ajánlottak.

A matrac magja az extenHard technológiával készült. Az ilyen matracok hosszú élettartamúak, és tökéletesen alkalmazkodnak a testsúlyához. A zárórugók használata a matracot 7 különböző keménységű zónára osztja. Ezenkívül nincs kapcsolat a rugók között, amelyek egymástól függetlenül működnek, ezáltal kiküszöbölhető a mozgásnak a nagy terület felületére gyakorolt hatása.

A matrac oldala különbözik a használt technológiától és a keménységtől. Ön eldöntheti, hogy szeretné-e élvezni a masszázs oldal kellemes tulajdonságait, vagy inkább keményebb felületen alszik természetes kókuszrostokkal. Ez a termék sokoldalúsága. Az alkalmazott oldalától függetlenül a matrac biztosítja az ideális testtartást alvás közben és a megfelelő testhelyzetet a pihenés közben.

FONTOS INFORMÁCIÓK A MATRACOKHOZ

 • A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét.
 • A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 48-72 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban.
 • A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait
 • A bolyhozódás a matrac használatának természetes jele, nem reklamálható
 • A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át. A gödrösödés mértékét a reklamációnál mindig fényképesen  dokumentálni kell.
 • A matracokat legalább 2 HAVONTA meg kell fordítani, hogy megelőzze az elhasználódást és az idő előtti kifekvést. A megfelelő gondoskodás meghosszabbítja a termék élettartamát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok
Matrac magassága: 21 cm
Matrac mérete: 90 x 200 cm
Matrac teherbírása: 130 kg személyenként
Ár: 36 000 - 48 600 Ft
Az Ön súlya: 91 - 120 kg, 120 kg felett
Javasoljuk: Iskolás matracok, Felnőtt matracok, Matracok fájós hátra
Matrac keménysége: Közepes
Zónák száma: 7

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: