Kókuszmatrac COCO MAXI 23 cm 90x200 cm

11 értékelés
43 216 Ft 39 673 Ft Honnan 39 673 Ft 34 028 Ft ÁFA nélkül 31 239 Ft ÁFA nélkül Honnan 31 239 Ft ÁFA nélkül
7 nap 7 nap Válasszon variánst
Matracvédő
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
1.10.2020 1.10.2020 Válasszon variánst

A kókuszmatrac COCO MAXI 23 cm megfelelő választás mindazok számára, akik a minőségi és kényelmes alvást részesítik előnyben. A matrac szabványos mérete 90x200 cm. A matrac magassága 23 cm.

Az matrac anyaga PUR habbal bevont technológia, kókusz lappal a matrac nagyobb keménysége érdekében. A matrac közepes keménységű- H3, H4 (keménységi skála H1-H5), és 130 kg súlyig alkalmas.

A matracot tartós, varrott cipzárral ellátott huzat borítja, amely allergiások számára is megfelelő. Ez a csomagolás eltávolítható és 40 °C-on mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termékleírás:

Ezt a minőségi matracot az igényes ügyfelek számára kínáljuk. A termékcsalád terméke kiváló minőségű, hipoallergén anyagból készült, varrott L alakú cipzárral. A gyártáshoz felhasznált összes alapanyag ökológiai és megfelel a szigorú minőségi előírásoknak. Természetesen számos előnyei közé soroljuk a minőséget és a kényelmet is.

A matrac a legújabb technológiát használja - a ProfiledFOAM profilokat kivételes kényelem, tartósság és megfelelő szellőzés jellemzi. Előállításukhoz csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, megfelelő körülmények között egy biztonságos vízragasztóval kombinálva. A poliuretán habok optimális adaptálása a jó matrac titka és megfelel az orvosok és a szakértők által ajánlott legújabb alvási előírásoknak.

A matrac első oldala: profiledFOAM technológiával készült hab, 7 zónás rendszerrel, valamint egy másik réteggel is rendelkezik, amely T25 poliuretánhab, ami kényelmessé és tartóssá teszi a matracot. A profiledFOAM matrac előnye a megfelelő szellőzés és a speciálisan kialakított zónák, amelyek pozitív hatással vannak az alvás kényelmére és masszázs tulajdonságokkal rendelkeznek.

A matrac másik oldala T25 poliuretán habból és kókuszlapból készült. A kókusz egy természetes alapanyag, amely kókuszdióhéjból készül. A kókuszrost könnyű és levegős, ezáltal javítva a matracon belüli légáramlást. Antiallergén tulajdonságokkal is rendelkezik. A kókusz lemez használata megerősíti ezt az oldalt.

A matrac magja extendedHard technológiával készült zsebrendszer. Ez biztosítja a tartósságot és a test súlyának megfelelő beállítását. Az alkalmazott záró rugók a matracot 9 különböző keménységű zónára osztják. Ezenkívül a rugók közötti kapcsolat hiánya biztosítja, hogy ezek mindegyike egymástól függetlenül működjön, ezáltal kiküszöbölhető a nagy területeknek a kis területre gyakorolt nyomás hatására történő elhajlásának hatása.

 A matrac mindkét oldala különbözik az alkalmazott technológiában és a keménységben. Tehát eldöntheti, hogy a masszázsprofilok tulajdonságait szeretné-e élvezni, vagy inkább keményebb felületen aludna egy természetes kókusz matrac segítségével. Ez határozza meg a termék sokoldalúságát. Az alkalmazott oldalától függetlenül a matrac mindig ideális alvási helyzetet és megfelelő testformát tart fenn pihenés közben.

Az összes alkalmazott technológia bármilyen mozgást biztosít, a mozgolódást nem érzi a másik ember.

A termék jellemzői:

  • Tartós, standard steppelt burkolat, hipoallergén, nehéz súlyú, cipzáras,
  • FOAM profilokból készült 7-zóna T25 / 42 poliuretánhab biztosítja a test alakjának megfelelő illesztését,
  • A profilozott habréteg alatt egy másik réteg T25 poliuretánhab,
  • A matracnak 9 keménységi zónája van az optimális alvási helyzethez és a rugalmasságához,
  • Zsebrugók, mindegyik külön borítékban, rendkívül elasztikus anyagból, összesen 289 rugó / m2, fejlett technológiával gyártva,
  • A kétoldalas filcbetét növeli a matrac szilárdságát, elválasztja a rugóelemet a habtól,
  • Gomba- és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkező kókuszos latex betét, fokozza az alvás kényelmét a megfelelő szellőzés érdekében és növeli a matrac élettartamát,
  • A termék mindkét oldalon használható,
  • Mindkét oldal különbözik. Az egyik masszázs tulajdonságokkal rendelkezik, míg a másik sima és természetes kókuszdió latex réteggel rendelkezik

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok
Anyaga: PUR hab, kókusz, tasak technológia
Matrac magassága: 23 cm
Matrac mérete: 90 x 200 cm
Matrac teherbírása: 130 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: