Táskarugós matrac 1+1 MASS COMFORT 21cm 2db 90x200 cm

Nincs értékelés
88 124 Ft 95 348 Ft Honnan 88 124 Ft 69 389 Ft ÁFA nélkül 75 077 Ft ÁFA nélkül Honnan 69 389 Ft ÁFA nélkül
Raktáron Raktáron Válasszon variánst
Matracvédő
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
27.11.2020 27.11.2020 Válasszon variánst

A MASS COMFORT 21cm táskarugós matrac PUR habból és tasakokból készült, a megfelelő választás mindazok számára, akik a minőségi és kényelmes alvást részesítik előnyben. A matrac szabványos mérete 90x200 cm. A matrac magassága 21 cm.

A matrac anyaga tasakrugós technológia és pur hab. A matrac közepes keménységű H3 (H1-H5 keménységi fokozat), és 130 kg súlyig alkalmas.

A matracot tartós, varrott cipzárral ellátott huzat fedi, amely hipoallergén. Ez a csomagolás eltávolítható és 40°C-on mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

TÁSKARUGÓS MATRAC mass memory 21 CM

Ez a matrac kielégíti még a legigényesebb ügyfeleket is, akiknek magas színvonalú ortopéd matracra van szükségük. Közepes merevség és 7 anatómiai zóna biztosítja a kényelmes, hátfájás nélkül ébredést az ügyfeleink többségének. A matrac bármilyen helyzetben történő alvásra alkalmas.

A közepes merevségű matrac magja modern és kiváló minőségű zárórugókból készül. A rugókat egy nemszőtt anyagból készült zsákba helyezzük. Ennek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a test görbéihez. A 7 anatómiai zóna lágyabb és nehezebb rugókból áll, amelyek fel vannak osztva, hogy a lehető legjobban támaszkodjanak, és a gerinc optimális helyzetben maradjon.

Termékjellemzők:

 • 7 zóna profilozott P30 hab T30 / 38 profillal, profilozott FOAM technológiával biztosítja a helyes illesztést az egész test alakjához,
 • egy másik réteg poliuretán habból a profilozott habréteg alatt a matrac stabilitása érdekében
 • A matrac 7-es keménységű az optimális pozicionálás és az alvási pont rugalmassága érdekében.
 • Zsebrugók, mindegyik külön-külön rendkívül elasztikus anyaggal bevonva, összesen több mint 289 rugó / m2-ben, extenHard technológiával létrehozva
 • A zsákmag és a hab közé helyezett filc növeli a matrac szilárdságát, és meghosszabbítja annak élettartamát
 • A matrac kétoldalas. Ezenkívül mindkét oldal keménysége különbözik, ami még sokoldalúbbá teszi a matracot.

Igényes ügyfelek számára kínáljuk. A  termék kiváló minőségű anyagból készül, a huzat hipoalergén szőtt anyagból készül, varrt cipzárral a három oldalán. A gyártás során felhasznált összes anyag környezetbarát és megfelel a szigorú minőségi előírásoknak. Számos előnyéhez magabiztosan hozzáadhatjuk a minőséget és a kényelmet is.

A matrac gyártásában korszerű technológiát alkalmaztunk - a profilozott FOAM matracokat kivételes kényelem, tartósság és a szükséges szellőzés jellemzi. Előállításukhoz csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk, megfelelő körülmények között biztonságos vezető ragasztóval kombinálva. A poliuretán habok optimális adaptálása a jó matrac titka, és a legújabb alvási előírásokkal összhangban van, amelyeket az orvosok és szakemberek ajánlottak.

A matrac magja az extenHard technológiával készült. Az ilyen matracok hosszú élettartamúak, és tökéletesen alkalmazkodnak a testsúlyához. A zárórugók használata a matracot 7 különböző keménységű zónára osztja. Ezenkívül nincs kapcsolat a rugók között, amelyek egymástól függetlenül működnek, ezáltal kiküszöbölhető a mozgásnak a nagy terület felületére gyakorolt hatása.

A matrac oldala különbözik a használt technológiától és a keménységtől. Ön eldöntheti, hogy szeretné-e élvezni a masszázs oldal kellemes tulajdonságait, vagy inkább keményebb felületen alszik természetes kókuszrostokkal. Ez a termék sokoldalúsága. Az alkalmazott oldalától függetlenül a matrac biztosítja az ideális testtartást alvás közben és a megfelelő testhelyzetet a pihenés közben.

FONTOS INFORMÁCIÓK A MATRACOKHOZ

 • A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét.
 • A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 48-72 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban.
 • A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait
 • A bolyhozódás a matrac használatának természetes jele, nem reklamálható
 • A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át. A gödrösödés mértékét a reklamációnál mindig fényképesen  dokumentálni kell.
 • A matracokat legalább 2 HAVONTA meg kell fordítani, hogy megelőzze az elhasználódást és az idő előtti kifekvést. A megfelelő gondoskodás meghosszabbítja a termék élettartamát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok 1+1 90 x 200 cm
Anyaga: PUR hab, tasak technológia
Matrac magassága: 21 cm
Matrac mérete: 90 x 200 cm
Matrac teherbírása: 130 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: