Hab matrac 1+1 ROYAL 21 cm 2db 90 x 200 cm

130 151 Ft 137 505 Ft 130 151 Ft-tól 102 481 Ft ÁFA nélkül 108 272 Ft ÁFA nélkül 102 481 Ft-tól ÁFA nélkül
10 nap 10 nap Válasszon variánst
Matracvédő
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2021.08.16 2021.08.16 Válasszon variánst

 A ROYAL 21cm habmatrac 3 különálló habból, két darab PUR habból és HR habból áll. A habok kombinálásával beállíthatja a kapott matrac keménységét. A matrac standard mérete 90x200 cm. A matrac magassága 21 cm.

A matrac anyaga nagy sűrűségű PUR habból készült és nem tartalmaz káros anyagokat. A matrac közepes keménységű H3,H4 (keménységi skála H1-H5) és 130 kg súlyig alkalmas.

A matracot tartós, varrott cipzárral ellátott huzat fedi, amely hipoallergén. Ez a csomagolás eltávolítható és 40°C-on mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

HABMATRAC ROYAL 21 CM
Alkalmazza a matracot az Ön igényeinek megfelelően. Szerezd meg az innovatív ROYAL 21 cm-es habmatracot, amellyel maga állíthatja össze a profilozott habot, és így testreszabott matracot kaphat. Az egyes rétegek különböző keménységűek, és gyártásuk során különböző típusú technológiákat alkalmaztak. A matrac nagyon rugalmas poliuretán habból, Kaltschaum habból vagy Comfort Soft habból áll. A rétegek (hab) hajtogatása nagyon egyszerű. Pár perc alatt megteheti, ezalatt kiváló minőségű matracot kap. A ROYAL matrac előnye az is, hogy mindkét oldalán profilos, ami sokkal nagyobb kényelmet nyújt, mint a hagyományos hab- és rugós matracok. A formázott hab feldolgozása pozitív hatással van a matrac lélegző képességére, és a 7 zónás rendszer optimális az emberi test anatómiája szempontjából. A matracot cipzáras huzat védi, amely könnyen levehető, és kényelmesen moshatja mosógépben.

PARAMÉTEREK:

Technológia / habok: hideg HR hab Kaltschaum, PUR hab - ExtraFlex, puha hab - KomfortSoft

Mérete: 90x200 cm

Magasság: 22 cm

Keménység: opcionális - lásd a képen

FONTOS INFORMÁCIÓK A MATRACOKHOZ

  • A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét.
  • A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 48-72 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban.
  • A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait
  • A bolyhozódás a matrac használatának természetes jele, nem reklamálható
  • A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át. A gödrösödés mértékét a reklamációnál mindig fényképesen  dokumentálni kell.
  • A matracokat legalább 2 HAVONTA meg kell fordítani, hogy megelőzze az elhasználódást és az idő előtti kifekvést. A megfelelő gondoskodás meghosszabbítja a termék élettartamát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok 1+1 90 x 200 cm
Anyaga: PUR hab, HR hab
Matrac magassága: 21 cm
Matrac mérete: 90 x 200 cm
Matrac teherbírása: 120 kg személyenként

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: